Izvinjavamo se, ne možemo da pronađemo {{term}}. Pokušajte ponovo.
Odgovor kompanije Regus na COVID-19
Regus Chairman - Douglas Sutherland

Douglas Sutherland

Predsedavajući

Douglas Sutherland je imenovan kao Predsedavajući 18. maja 2010. Douglas je bio finansijski direktor kompanije Skype u periodu kada ju je kupio eBay, a bio je i finansijski direktor kompanije Secure Wave u periodu kada ju je kupio PatchLink. Pre toga, Douglas je bio partner kompanije Arthur Andersen, odgovoran za međunarodni menadžment. Bio je direktor kompanija u brojnim jurisdikcijama i osnivač i prvi Predsednik Američke privredne komore u Luksemburgu. Douglas je trenutno i direktor kompanija Median Gruppe S.à r.l. i Socrates Health Solutions Inc.

Regus CEO Mark Dixon

Mark Dixon

Glavni izvršni direktor

Mark Dixon, glavni izvršni direktor i osnivač, jedan je od najpoznatijih evropskih preduzetnika. Od osnivanja kompanije Regus u Briselu, u Belgiji 1989, izgradio je zavidan ugled zbog svog liderstva i inovacije. Pre kompanije Regus, osnivao je maloprodajne i veleprodajne kompanije u prehrambenoj industriji. Mark je iz temelja promenio način na koji kompanije pristupaju potrebama za opremom i nekretninama zahvaljujući svojoj viziji budućnosti rada i dobitnik je nekoliko nagrada za preduzetništvo.

Regus COO & CFO - Dominik de Daniel

Dominik de Daniel

Finansijski direktor i direktor operacija

Dominik de Daniel je pristupio kompaniji Regus 1. novembra 2015. kao finansijski direktor i direktor operacija. Pre nego što je pristupio kompaniji Regus, Dominik je 9 godina bio finansijski direktor kompanije Adecco Group, svetskog lidera u rešenjima za ljudske resurse; Dominik je bio i šef sektora za globalna rešenja kompanije Adecco Group, odgovoran za globalni menadžment informacija i za aktivnosti Adecco Group u Kini. Dominik je prethodno bio na mestu finansijskog direktora kompanije DIS AG, tržišnog lidera za profesionalno zapošljavanje u Nemačkoj, pre nego što je kompaniju na kraju kupila Adecco Group.

Regus Senior Non-Executive Director - Lance Brown

Lance Brown

Stariji nezavisni neizvršni direktor

Lance Browne je imenovan za neizvršnog direktora kompanije Regus 27. avgusta 2008, postao je stariji nezavisni direktor 18. maja 2010. i predsednik komisije za izbor i imenovanje 27. septembra 2012. Lance je prethodno bio CEO, a zatim predsednik banke Standard Chartered Bank (Kina) Ltd, neizvršni direktor kompanije IMI plc, stariji savetnik Grada Londona, predsednik kompanije China Goldmines plc i direktor poslovnog razvoja u kompaniji Powergen International. Lance je predsednik kompanije Travelex (Kina) i član savetodavnog odbora kompanije WS Atkins International.

Regus Non-Executive Director - Elmar Heggen

Elmar Heggen

Nezavisni neizvršni direktor

Elmar Heggen je imenovan za neizvršnog direktora kompanije Regus 1. juna 2010. godine, a imenovan je i za predsednika komisije za reviziju 27. septembra 2012. Elmar ima veliko iskustvo u menadžmentu. Od 2006. je finansijski direktor, šef korporativnog centra i član izvršnog komiteta RTL Group, vodeće evropske mreže zabavnog programa. Pre nego što se pridružio kompaniji RTL Group 2000. godine, bio je na poziciji potpredsednika za spajanja i pripajanja, kao i potpredsednik za strategiju i kontrolu. Pre nego što se pridružio kompaniji RTL, Elmar je bio potpredsednik i generalni direktor kompanije Felix Schoeller Digital Imaging u UK. Elmar je finansijski direktor i član izvršnog komiteta RTL Group. Pored toga, on je član Odbora kompanija Atresmedia (Španija) i Metropole television (Francuska), kao i predsednik kompanije Broadcast Centre Europe SA.

Regus Non-Executive Director - Florence Pierre

Florence Pierre

Nezavisni neizvršni direktor

Florence Pierre je imenovana za neizvršnog direktora kompanije Regus 21. maja 2013. Trenutno svoje vreme posvećuje upravljanju kompanijama, savetovanju i ulaganju kapitala u kompanije koje pružaju inovativne i internet usluge. Ima više od 30 godina iskustva u međunarodnim korporativnim finansijama, zauzima najviše pozicije u firmama BNP, Financière Rothschild, Degroof Corporate Finance i svom sopstvenom savetodavnom studiju M&A. Florence na stvari gleda iz međunarodne perspektive, budući da je radila u Čikagu, Njujorku, Parizu i Briselu. Predavala je ekonomiju i finansije, objavila je veliki broj knjiga i članaka o proceni i bila je član nekoliko francuskih komiteta za preduzetništvo i inovaciju, kako državnih, tako i strukovnih. Florence je bila direktor kompanije 3i Infrastructure plc od 2010. do 2013. i direktor je ESL Network, vodeće francuske firme za strateško savetovanje po pitanju ekonomskih informacija.

Regus Non-Executive Director - François Pauly

François Pauly

Nezavisni neizvršni direktor

François Pauly je imenovan za neizvršnog direktora kompanije Regus 19. maja 2015. François ima preko 30 godina menadžerskog iskustva u bankarskom sektoru. Do oktobra 2014. François je bio glavni izvršni direktor i predsednik Upravnog odbora Banque Internationale à Luxembourg (BIL). Prethodno menadžersko iskustvo obuhvata imenovanja na mesto izvršnog direktora u kompanijama BIP Investment Partners S.A., Dexia Group i Sal. Oppenheimer jr. & Cie. S.C.A. François je stariji savetodavni partner u kompaniji Castik Capital Partners i neizvršni direktor Group la Luxembourgeoise SA, BIP Investment Partners SA, M&C S.p.A i Cobepa SA. François je takođe član odbora nekoliko humanitarnih organizacija.

Regus Non-Executive Director - Nina Henderson

Nina Henderson

Nezavisni neizvršni direktor

Nina Henderson je imenovana u odbor 20. maja 2014. She is currently a non-executive Director of Hikma Pharmaceuticals PLC.Trenutno je direktor CNO Financial Group (osiguravajuća društva Bankers Life, Washington National i Colonial Penn). Nina je takođe partner rukovodilac kompanije Henderson Advisory koja pruža usluge procena potrošačke industrije i investicionih firmi. Tokom svoje tridesetogodišnje karijere u kompaniji Bestfoods i njenoj preteči, kompaniji CPC International, imala je nekoliko menadžerskih pozicija i izvršnih marketinških pozicija, kako u svetu tako i u Severnoj Americi, uključujući i poziciju potpredsednika kompanije Bestfoods i predsednika Bestfoods Grocery. Nina je takođe bila direktor u mnogim kompanijama u različitim privrednim granama, uključujući AXA Financial Inc, Royal Dutch Shell plc., kompaniju Del Monte Food i korporaciju Pactiv. Nina je poverenica Univerziteta Drexel, na kome je diplomirala sa izuzetnim uspehom, a 2010. je dobila nagradu kao istaknuti student AJ Drexel. Ona je i direktor organizacije Visiting Nurse Service of New York i Foreign Policy Association.