Izvinjavamo se, ne možemo da pronađemo {{term}}. Pokušajte ponovo.

Naš tim veterana

Douglas Sutherland

Predsedavajući

Douglas Sutherland je imenovan kao Predsedavajući 18. maja 2010. Douglas je bio finansijski direktor kompanije Skype u periodu kada ju je kupio eBay, a bio je i finansijski direktor kompanije Secure Wave u periodu kada ju je kupio PatchLink. Pre toga, Douglas je bio partner kompanije Arthur Andersen, odgovoran za međunarodni menadžment. Bio je direktor kompanija u brojnim jurisdikcijama i osnivač i prvi Predsednik Američke privredne komore u Luksemburgu. Douglas je trenutno i direktor kompanija Median Gruppe S.à r.l. i Socrates Health Solutions Inc.

Mark Dixon

Glavni izvršni direktor

Mark Dixon, glavni izvršni direktor i osnivač, jedan je od najpoznatijih evropskih preduzetnika. Od osnivanja kompanije Regus u Briselu, u Belgiji 1989, izgradio je zavidan ugled zbog svog liderstva i inovacije. Pre kompanije Regus, osnivao je maloprodajne i veleprodajne kompanije u prehrambenoj industriji. Mark je iz temelja promenio način na koji kompanije pristupaju potrebama za opremom i nekretninama zahvaljujući svojoj viziji budućnosti rada i dobitnik je nekoliko nagrada za preduzetništvo.

Dominik de Daniel

Finansijski direktor i direktor operacija

Dominik de Daniel je pristupio kompaniji Regus 1. novembra 2015. kao finansijski direktor i direktor operacija. Pre nego što je pristupio kompaniji Regus, Dominik je 9 godina bio finansijski direktor kompanije Adecco Group, svetskog lidera u rešenjima za ljudske resurse; Dominik je bio i šef sektora za globalna rešenja kompanije Adecco Group, odgovoran za globalni menadžment informacija i za aktivnosti Adecco Group u Kini. Dominik je prethodno bio na mestu finansijskog direktora kompanije DIS AG, tržišnog lidera za profesionalno zapošljavanje u Nemačkoj, pre nego što je kompaniju na kraju kupila Adecco Group.

Lance Brown

Stariji nezavisni neizvršni direktor

Lance Browne je imenovan za neizvršnog direktora kompanije Regus 27. avgusta 2008, postao je stariji nezavisni direktor 18. maja 2010. i predsednik komisije za izbor i imenovanje 27. septembra 2012. Lance je prethodno bio CEO, a zatim predsednik banke Standard Chartered Bank (Kina) Ltd, neizvršni direktor kompanije IMI plc, stariji savetnik Grada Londona, predsednik kompanije China Goldmines plc i direktor poslovnog razvoja u kompaniji Powergen International. Lance je predsednik kompanije Travelex (Kina) i član savetodavnog odbora kompanije WS Atkins International.

Elmar Heggen

Nezavisni neizvršni direktor

Elmar Heggen je imenovan za neizvršnog direktora kompanije Regus 1. juna 2010. godine, a imenovan je i za predsednika komisije za reviziju 27. septembra 2012. Elmar ima veliko iskustvo u menadžmentu. Od 2006. je finansijski direktor, šef korporativnog centra i član izvršnog komiteta RTL Group, vodeće evropske mreže zabavnog programa. Pre nego što se pridružio kompaniji RTL Group 2000. godine, bio je na poziciji potpredsednika za spajanja i pripajanja, kao i potpredsednik za strategiju i kontrolu. Pre nego što se pridružio kompaniji RTL, Elmar je bio potpredsednik i generalni direktor kompanije Felix Schoeller Digital Imaging u UK. Elmar je finansijski direktor i član izvršnog komiteta RTL Group. Pored toga, on je član Odbora kompanija Atresmedia (Španija) i Metropole television (Francuska), kao i predsednik kompanije Broadcast Centre Europe SA.

Florence Pierre

Nezavisni neizvršni direktor

Florence Pierre je imenovana za neizvršnog direktora kompanije Regus 21. maja 2013. Trenutno svoje vreme posvećuje upravljanju kompanijama, savetovanju i ulaganju kapitala u kompanije koje pružaju inovativne i internet usluge. Ima više od 30 godina iskustva u međunarodnim korporativnim finansijama, zauzima najviše pozicije u firmama BNP, Financière Rothschild, Degroof Corporate Finance i svom sopstvenom savetodavnom studiju M&A. Florence na stvari gleda iz međunarodne perspektive, budući da je radila u Čikagu, Njujorku, Parizu i Briselu. Predavala je ekonomiju i finansije, objavila je veliki broj knjiga i članaka o proceni i bila je član nekoliko francuskih komiteta za preduzetništvo i inovaciju, kako državnih, tako i strukovnih. Florence je bila direktor kompanije 3i Infrastructure plc od 2010. do 2013. i direktor je ESL Network, vodeće francuske firme za strateško savetovanje po pitanju ekonomskih informacija.

François Pauly

Nezavisni neizvršni direktor

François Pauly je imenovan za neizvršnog direktora kompanije Regus 19. maja 2015. François ima preko 30 godina menadžerskog iskustva u bankarskom sektoru. Do oktobra 2014. François je bio glavni izvršni direktor i predsednik Upravnog odbora Banque Internationale à Luxembourg (BIL). Prethodno menadžersko iskustvo obuhvata imenovanja na mesto izvršnog direktora u kompanijama BIP Investment Partners S.A., Dexia Group i Sal. Oppenheimer jr. & Cie. S.C.A. François je stariji savetodavni partner u kompaniji Castik Capital Partners i neizvršni direktor Group la Luxembourgeoise SA, BIP Investment Partners SA, M&C S.p.A i Cobepa SA. François je takođe član odbora nekoliko humanitarnih organizacija.

Nina Henderson

Nezavisni neizvršni direktor

Nina Henderson je imenovana u odbor 20. maja 2014. She is currently a non-executive Director of Hikma Pharmaceuticals PLC.Trenutno je direktor CNO Financial Group (osiguravajuća društva Bankers Life, Washington National i Colonial Penn). Nina je takođe partner rukovodilac kompanije Henderson Advisory koja pruža usluge procena potrošačke industrije i investicionih firmi. Tokom svoje tridesetogodišnje karijere u kompaniji Bestfoods i njenoj preteči, kompaniji CPC International, imala je nekoliko menadžerskih pozicija i izvršnih marketinških pozicija, kako u svetu tako i u Severnoj Americi, uključujući i poziciju potpredsednika kompanije Bestfoods i predsednika Bestfoods Grocery. Nina je takođe bila direktor u mnogim kompanijama u različitim privrednim granama, uključujući AXA Financial Inc, Royal Dutch Shell plc., kompaniju Del Monte Food i korporaciju Pactiv. Nina je poverenica Univerziteta Drexel, na kome je diplomirala sa izuzetnim uspehom, a 2010. je dobila nagradu kao istaknuti student AJ Drexel. Ona je i direktor organizacije Visiting Nurse Service of New York i Foreign Policy Association.